ericabergqvist

Alla inlägg den 5 januari 2017

Av Erica Bergqvist - 5 januari 2017 08:15

Del två, börjar med en massa mys i solen med både vänner och familj. Lite festande och en massa träning. Frida var här en sväng efter ett väldigt långt uppehåll från varandra. Så vi myste på ordentligt då kan jag säga!

Sen fick jag hänga en sväng med Lund som bor i uppsala egentligen. 

Och till en stor händelse - Agnes tjugoårsfest där jag träffade Jonas för första gången! Ja vi har inte varit tillsammans länge men att jag tycker om han för det!

Sen kom Turkietresan - extremt rolig med de allraste finaste tjejerna, tills jag fick ett meddelande att morfar somnat in.

Väl hemma vart det mer partajj och en kalmarresa. Och sen var det dags för en väldigt fin begravning i Ljusdal. Fick även träffa Jonssons nya familjemedlem MELKER som spred en massa glädje den helgen! Halloween firades med typ alla jag känner. Ena dagen hos Mattias med ett jädra gäng och andra dagen hos Sandra eftersom hon fyllde tjugo i october. 


Sen kom julen helt plötsligt och det var dags för julbord med båda jobben. Kollade på gladiatorerna med familjen innan det var dags att fira Jennifer och Amilia för de fyllde tjugo hela år! Även julklappsbyte och en stockholmsresa med Elin över en helg hann vi med. Sen till en stor händelse igen - jag har ju flyttat in i en lägenhet med Jonas! Och ja jag trivs superbraaaa. Ska visa mer bilder så ni får se hela processen i inredningen.


   

 

Av Erica Bergqvist - 5 januari 2017 07:51

Iår har jag faktiskt inget nyårslöfte. Ska äta allmänt nyttigare nu när jag har flyttat (då kan man ju välja vad man köper) sen ska jag kanske träna liiite hårdare så jag blir starkare, har legat på samma vikter i tre år kanske haha... Tror det kommer märkas skillnad på kroppen redan då men det är inget måste att förändra mig själv känner jag. 


Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards