ericabergqvist

Alla inlägg under september 2016

Av Erica Bergqvist - 20 september 2016 07:00

Igår hade jag fotoshoot med Baxter en sväng. På kvällen hängde jag med också en väldigt efterlängtad tjej, Amanda! 

Mår så bra nu när alla mina tjejer från när och fjärran kommer hem samtidigt så jag får träffa dem!!

Idag jobbar jag kort dag så ska in på stan och käka lunch med pappa. Även fixa så att den 20åriga dottern får betala sitt egna mobilabonemang hehe.. Sen ska jag, så fort jag kan, beställa en ny mobil innan jag slänger min gamla i väggen. Men den största frågan är vilken färg ska man ha på den?? Den rosa är så himla fin i verkligheten (inte så fin på bild) men då blir jag orolig om man tröttnar supersnabbt..


 


     

Av Erica Bergqvist - 19 september 2016 14:45

I want I want I want


     

Av Erica Bergqvist - 19 september 2016 14:30

I fredags hängde jag hos Hanna. Hon bjöd på kyckling och pestopasta som var svingod! Vid sju började fler personer ramla in och spel och dans drog igång. Sen sa jag egentligen att jag skulle på krogen men kände att jag var rätt nöjd där vid 12 tiden, så åkte hem. Vart en tidig kväll med tanke på att jag skulle till ljusdal vid 8 dagen efter med... Vaknade redan vid halv sex för jag skulle fixa skjuts till tågstationen (tur man har farmor och farfar på andra sidan gatan).


Vid halv tolv var jag framme i Ljusdal och hos min käraste och mest efterlängtade Frida. Vi gick direkt och handlade lite gotta till kvällen innan vi for till mormor och blev bjuden på lunch. Hemmagjorda köttbullar och makaroner är nog aldrig så gott som hos mormor! Spelade piano och sov en sväng hann vi även med innan det var dags för grillning i Jonsbo. Och träffa Melker fick jag ju!! Gud så liten han var, om Baxter skulle sätta sig på han skulle han bli mos haha.

Kvällen blev iaf supermysig med god mat, sällskapsspel och mycket skratt! Somnade gott den kvällen efter standardsnacket jag och Frida har innan läggdags. 

Söndag hann vi inte med nått speciellt, en god frukost och mys med Melker för det mesta innan jag skulle ta bussen hem.


                                                         


Av Erica Bergqvist - 16 september 2016 12:00

Den som ingen bil har får gå hem - mammas och min strategi. Och igår var första gången jag inte gick vilse, det var superhärligt väder och jag sprang tom sista biten! Tyckte jag var värd lite onyttigheter då på kvällen med. 

Idag hade jag min första sovmorgon på väldigt länge, men det hindrade inte tandläkarna från att boka in en tid halv nio på morgonen. Efter det for jag hem och sov en timme innan jag åkte in på stan och glömde plånboken på systemet. Nu ska jag jobba till fyra sen ska jag till Hanna ikväll. Laga gomat och lite partyyy står på menyn!

Av Erica Bergqvist - 15 september 2016 15:00

Här kommer lite bilder från Elin som hon knäppte på resan. Fick fler bilder från Malin men ja jag kan säga att de inte är så barnvänliga så jag kan lägga ut dem.. Dock är inte dessa bilder så mycket bättre men ja jag väljer att lägga ut dem ändå för att ni ska få se våra galenskaper haha.

Av Erica Bergqvist - 15 september 2016 10:03

Gick på Waynes igår med Elin och tog en fika. Hann prata av oss om hela livet på ca en timme haha..

Nä men när man sätter igång och snackar om allt som hänt går det väldigt fort - girlpower!

Ikväll skulle jag kanske hänga med Hannis, men först jobbaaaa heldaaag yeeeey

     

Av Erica Bergqvist - 14 september 2016 07:37

Idag jobbar jag till två, halv tre. Ska åka en sväng på stan sen och träffa min lilla pudding. Känns som vi har så mycket att prata om fast vi nyss var utomlands med varandra i en vecka och bara hunnit vara ifrån varandra i ca tre veckor haha..

 

Sen i helgen ska jag hänga med tjejerna på fredag och åka till Ljusdal på lördaaaag! Längtar ihjäl mig till att få träffa Frida igen för nu var det banne mig längesen! Vi ska ha en riktig farmormor och Melker helg hade vi planerat. (Melker är Fridas nya hund). Mysigaste är ordet

 

Av Erica Bergqvist - 13 september 2016 08:00

Igår jobbade jag heldag och sen gymmade jag med Joel en sväng. Blev dock inte länge för var lite svimfärdig så tog mitt pick och pack och traskade hem istället. Kom dock inte långt innan jag gick vilse, som vanligt?!! 

Som tur var kom det två äldre efter mig i skogen som visade mig en liten stig tillbaka till den rätta vägen. Sen är det extremt tur att man har internet i skogarna med annanrs skulle jag varit med på missing people vid det här laget.

     

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards