ericabergqvist

Alla inlägg under juni 2018

Av Erica Bergqvist - 13 juni 2018 07:10

Igår efter jobbet tränade jag rygg och biceps med Joel. I början gick det sådär, vi kände oss ganska opepp. Men på slutet fick vi nån liten kick och idag har jag träningsverk i både nedre och övre delen av kroppen haha. Tror vi ska träna idag igen klockan ett så det får bli ett bröstpass då!

 

Sen till en helt annan sak, tatueringar. Jag vill göra fler och har nu kollat runt en massa på olika inspobilder osv. Och kolla på dessa!! Har faktiskt redan bokat en tid hos en kille som ska få tatuera mig och ja det blir iaf en som ser ut som första bilden. Sen skulle jag vilja göra en vid midjan och en på benet vid foten. Dock vill jag inte ha en ros i midjan utan kanske en tulpan, den var rätt snygg va? Eller blåklockorna... ja svårt val märker ni. Plus att de ska sitta där heeeela livet så det gäller att välja rätt.

             

Av Erica Bergqvist - 12 juni 2018 06:38

Oj vad dagen gick segt igår fast jag hade nått att se fram emot. Vet inte vart alla folk var heller, för inte var de på Friskis iaf! Sen när jag äntligen fick sluta vid fyra tränade jag ben med Joel. Det blev ett rätt bra pass men jag känner ingen träningsverk än, den kanske kommer imorgon. Hoppas!

Igår när jag kom hem vid sex käkade jag middag med Jonas och kollade på film i soffan. Somnade dock ganska direkt för var så trött men ja. Sen när vi väl gick och la oss var klockan typ nio haha. T.o.m en rosa sol lyste in lite genom fönstret, mysigt.

 

Idag ska jag träna med Joel igen när jag slutar vid två. Efter träningen vid fyra har jag en instruktion så blir kvar här rätt länge idag. När jag får komma hem ikväll ska jag bara ta det lugnt igen. Gå och lägga mig i tid så jag är pigg till mina intervaller som jag ska köra imorgonbitti ;)

 

Av Erica Bergqvist - 12 juni 2018 06:00

Så taggad på att lillebror ska ta studenten på fredag så jag har redan bestämt outfiten haha. Dock vet jag inte vilken färg jag ska ha på toppen, vit, svart eller mer färg?..  

Av Erica Bergqvist - 11 juni 2018 09:21

           

     

Av Erica Bergqvist - 11 juni 2018 08:59

Att få höra knastrande från skorna och fågelkvitter i skogen med solen som lyser mellan träden, det är magi på hög nivå på mina promenader. Älskar att starta morgonen på det viset. 

       

Av Erica Bergqvist - 11 juni 2018 08:42

I fredags for jag och Jonas till hans pappa och grillade mat på kvällen. Sen lite senare tog vi fyrhjulingen och for till hans mamma och hälsade på en snabbis.

Lördag vaknade vi tidigt för att åka till Jonas pappa igen och fira han. Vi hann käka både tårta och lunch innan det var dags att rulla hemåt. På kvällen hängde jag med tjejerna medan Jonas var på Iron Works fest. Sen möttes vi på stan hela gänget.

Söndag gick jag på stan med Carina och Emma. Vi skulle hitta skolavslutningskläder till Emma men det slutade med att alla shoppade kläder. Lunch käkade vi på Olearys och middagen serverades hos mina föräldrar. Hemmagjorda hammburgare mmmmmh!

                                     

Av Erica Bergqvist - 8 juni 2018 06:44

Ja jag shoppade en hel del på ullared och igår knäppte jag kort på några av sakerna. Sen förutom detta köpte jag kökssaker, kattleksaker och kläder till både mig, mamma och Jonas som jag inte tycker är så kul att visa upp. Sen handlade jag även presenter till min käka lillebror som tar studenten på fredag, och de kan jag inte heller visa.  apelsinträd och kruka

        

  pickniksaker, dock inte korgen. Den fick jag av mamma.

Insynsskydd som jag ska pyssla lite med

            

En kattfontän! Vilken katt behöver inte det liksom!

Av Erica Bergqvist - 8 juni 2018 06:28

Igår var jag back on track med mina intervaller på norra. Och ja det kändes efter en veckas vila.. Men det är ändå inte värst att köra de korta snabba springintervallerna utan de värsta är att gå upp för hela backen i ett svep när man kommer.. Iaf så dog jag inte där uppe utan jag gick sen till Friskis och körde lite benböj med min coach Muhamed. Och ja det känns också i benen idag..

 

Igår när jag kom hem städade jag hela lägenheten. Såg verkligen ut som kaos!!Före och efterbilder kommer här nedan. Tror aldrig jag haft så stökigt, mådde dåligt alltså haha.

   

Före, kök:

       

Efter, kök:

     

Före, hall:

     

Efter, hall:

dock står det tvätt och skräp kvar där vid dörren som skulle ut ;)

     

Före, vardagsrum:

Efter, vardagsrum:

     

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards