ericabergqvist

Alla inlägg under januari 2018

Av Erica Bergqvist - 10 januari 2018 07:15

I söndags kom min kära kusin och hälsade på under dagen, så birsta stod på schemat. Så mysigt att bara få träffa henne en dag och umgås, får mycket energi från denna människa!   

Sen vid fem fick jag tyvärr säga farväl då jag skulle på bio med Jonas, Klara och Alex vid sex. Vi såg filmen Jumanji och den var riktigt bra!

 

         

Av Erica Bergqvist - 9 januari 2018 07:00

I helgen hade jag en riktig "umgås med New Yorker helg". På fredagen var vi några tjejer hos Matilda och firade henne. Myste på framför titanic med gotta, spel och snack. Blev ändå en rätt tidig kväll då vi alla skulle upp tidigt på lördagen och tacka av Sofie..


Så ja lördagen vaknade jag vid tio och hann inte mer än att packa lite och äta frukost innan jag fick första meddelandet att jag skulle infinna mig på spår två på tågstationen kl11. Där mötte jag upp Isabel och Sofie. Sen fick vi ett nytt uppdrag att knäppa kort med tre olika personer och med tre olika saker som vi hade med oss. När vi sen hade knäppt kort med ett äldre par for vi vidare till ica sidsjön där nästa uppdrag väntade. Där skulle vi lösa ett korsord som innehöll en adress som vi skulle till. Och sen bar det av till Nellys hus i matfors. Och dit var vi först pga att ett annat lag glömde svänga av vid avfarten haha. Sen när vi hade samlat ihop alla lag traskade vi ut med en massa pakning ut i skogen för att grilla korv och hammburgare samt göra fler tävlingar så som pulkrace. Efter en heldag ute i skogen traskade vi tillbaka hem till Nelly där vi bastade, fixade oss, åt kinamat samt snacks och spelade musikquiz hela kvällen. En riktig mysig dag med ett bättre gäng! Och pricken över i:et var att mitt lag vann. 

 


Av Erica Bergqvist - 9 januari 2018 06:30

       

Av Erica Bergqvist - 5 januari 2018 10:35

Igår efter jobbet tränade jag på Friskis en sväng innan jag åkte hem och lagade matlådor. Tror jag höll på i fem timmar och när jag tillslut var klar och la mig i soffan så  somnade jag direkt. Så imorse när jag vakna var jag pigg och tänkte även gå ut i tid då det snöat så mycket under natten. Och såklart (efter jag skottat i en kvart) när jag ska köra iväg med bilen så sitter jag fast för det är blank is under snön....... Så ja en bra morgon hade jag inte. Fick säga till mig själv flera gånger att "det är fredag, du slutar tidigt, var glad" Så nu känns det lite bättre. Men om jag inte kommer från Friskis utan problem sen när jag slutar, kommer jag vara sur igen haha!

 

 

Av Erica Bergqvist - 4 januari 2018 08:57

Tänk vad fort 2017 gick. Känns som jag inte hann med och göra nått haha. Men nu när jag kollar tillbaka såg det iaf ut som jag hann med en del. Flyttade till lägenheten med Jonas, tränat och festat om vart annat, shoppat(!!!), hälsat på hos Frida i norrköping, bjudit hem alla mina nära och kära till nya läggan, hunnit utbilda mig till gyminstruktör!, varit kattvakt och köpt två egna katter! Hunnit fira en massa födelsedagar, firat olika saker med New Yorker, varit i London med Elin och kollat på hennes student, legat på sjukhus i två dygn pga skärde mig, haft kräftskiva, gått på gatufesten, fjällvandrat, åkt till cypern, haft 30års firande och julfest med Friskis&Svettis, firat halloween med bästa gänget, tränat och festat ännu mer och tillsist firat jul och nyår med mina käraste. En bra sammanfattning enligt mig!

   


                                                                                                                                                                                         

Av Erica Bergqvist - 3 januari 2018 12:00

Det nya året började bra. Shoppade.

                    

Av Erica Bergqvist - 3 januari 2018 09:56

Igår slutade jag tidigt så efter jobbet tränade jag först i ca 10min innan Carina ringde och frågade om jag ville komma till stan och shoppa med henne och Emma. Så ja jag for dit ist för att träna klart. Middag blev sushi på stan!

Sen efter stan for jag med Emma och Carina hem till dem en sväng. Vi kollade på film och drack oboy till kvällsfika, så längesen jag drack oboy och så gott det är! Som barn på nytt.

När jag sen kom hem vid elva knäppte jag kort på allt jag fick i julklapp så nu kommer det bilder på det. 

 

                           

Av Erica Bergqvist - 3 januari 2018 09:46

På nyår hade jag det otroligt bra. Startade dagen med träning på Iron med Albin, Rickard, Sofia Jonas. Sen for vi hem till Albin och Sofia och käkade lite lunch innan vi åkte hem och fixade oss inför kvällen. Vid sju träffades vi alla i en lokal ovanför ica för att käka middag. Sen under kvällen körde vi en massa peerpong innan vi insåg att klockan var tjugo i tolv och vi fick rusa ner på stan för att se fyrverkerierna. Sen tillbaka till lokalen igen för mer spel och skratt. Och helt plötsligt var klockan fyra och vi gick hem.

 

Tror detta nyår var ett av de bättre. Både gamla och nya vänner samlade och tiden bara rusa iväg för man hade så kul! Tack för det gänget.

 

                                     

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards