ericabergqvist

Alla inlägg under september 2017

Av Erica Bergqvist - 18 september 2017 10:13

I lördags efter jag var hos Carina en sväng och hälsade på åkte jag hem till Malin i bredsand. Vi fixade oss och började dricka innan vi fick skjuts av Joel in till Johanna och Elin. Där åt vi tapas, spelade kort och charader innan vi åkte ner mot Oscar. 

 

Söndag hade vi gymdag på Friskis så klockan tio till tre lyssnade jag till Sebastian som hade föreläsningar och så körde vi även ett HIT-pass. Rolig, inspirerande dag som jag sent kommer glömma! Tänk vad mycket man kan lära sig om träning.

 

                       

Av Erica Bergqvist - 18 september 2017 09:32

I fredags var jag och träna med Jenny efter jobbet. Vi körde ett rejält benpass. Tror jag aldrig har tränat så bra och tungt tidigare alltså. Efter träningspasset gick jag hem och somnade direkt. Var så himla slut!

 

Lördag vaknade jag tidigt för att åka och kolla på Emmas ridning. Hon är så duktig och så tuff! Skulle inte våga sitta på en häst som är dubbelt så stor som mig och hoppa över hopp..

Efter ridningen åkte jag hem till dem och gick på en promenad samt fikade gofika!

 

 

                     

Av Erica Bergqvist - 15 september 2017 15:07

En timme kvar tills jag slutar och det kommer inte en enda person in på friskis. Ena sekunden har jag svinmycket att göra och andra sekunden skulle jag tom kunna stänga receptionen och köra ett träningspass själv haha..

Iaf efter jobbet ska jag först åka hem och ha grötmys med Jenny och Jennifer. Vi ska träna ben idag så vi måste ladda upp rejält innan!

Av Erica Bergqvist - 15 september 2017 10:29

Iförrgår tränade jag med Sofia, Albin, Viktor och Jonas på ego. De hade prova på vecka så måste gå dit och snoka lite haha! Efter träningen bjöd Jonas pappa oss på sushi och hjälpte även till med montering av tv och eldstad på väggen. Så skönt att få upp de sakerna, ser så stökigt ut när allt står på golvet..

 

Igår efter jobbet hängde jag och Jonas med Emma som var på besök. Vi gick på pinchos och åt och for sen hem till dem och myste. Satt upp Emmas drömfångare och tävlingsrosetter på väggen bland annat!

 

         

Av Erica Bergqvist - 13 september 2017 07:30

När jag nu skulle börja blogga igen på allvar så krånglar appen, typiskt! Har iaf mailat dem så jag kanske får reda på vad felet är, men tills jag får svar får ni räkna med färre inlägg.

 

Iaf i måndags efter den stressiga jobbdagen tränade jag ben med Joel (känner grov träningsverk idag) sen for jag hem och myste i soffan. 

Igår blev jag supersugen på att springa(?!!) så efter jobbet for jag upp till södra för att ta en runda i skogen och sen intervaller upp för slalombacken. Dum ide då det regnade hela dagen igår och alla stigar i skogen var bäckar. Så ja jag sprang 4km i ca 2dm högt vatten, så härligt när jag väl får ett sug efter att springa så skiter sig allt haha. Rekommenderar ingen annan att springa i skogarna heller förns det blir torrt (speciellt riktat till Felicia och Jasse). Värsta är när man tror att det ska bli bättre så man fortsätter springa så tillslut blir bäckarna till vattenfall haha!

 

           

Av Erica Bergqvist - 11 september 2017 14:15

                                                             

Av Erica Bergqvist - 11 september 2017 14:00

I cypern hade vi det underbart. Det var ca 30-40 grader varje dag så lite svårt att bara ligga i solen och pressa om det inte blåste. Poolen var såklart poppis under veckan, även baren haha! Sen åkte vi och shoppa två dagar. Dock var det extremt lite shopping i cypern så jag fick inte med mig någonting hem (förutom lite presenter). Seeeen har vi inte gjort så mycket mer speciellt. Bada, sola, äta är en bra sumering på denna resa. Dock var det exakt det man behövde sådär i slutet på semestern. En underbar och välbehövlig resa!

 

Kommer två inlägg om resan till då vi knäppte så många bilder. Jonas har fler och sen har vi knäppt undervattensbilder på kameran som jag måste ladda upp!

 

                                                   

Av Erica Bergqvist - 11 september 2017 12:03

Nu är min semester slut och jag jobbar första dagen på Friskis idag. Ska bli skönt att få ordning på både bloggandet och träningen känner jag nu. Sista veckan av semester var jag i Cypern så bilder från det kommer svämma in här under veckan också (måste bara sortera upp dem lite så inte allt hamnar huller om buller.) 

 

Iaf så kom vi hem från Cypern på lördagmorgon klockan nio så vi började med att ta en "powernap" till klockan fyra haha. Sen direkt när jag vaknade började jag fixa mig och for sedan till Mathias för att fira hans födelsedag med ett härligt gäng. Vi gick på Mangeriet och åt mat och drack drinkar innan vi avslutade kvällen inne på Oscars. 10/10 får den kvällen!

 

Söndag hade jag och Jonas tvätt och städdag och på kvällen blev vi bjuden på grillat hos mamma och pappa.

 

                                       

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards