ericabergqvist

Alla inlägg under augusti 2017

Av Erica Bergqvist - 27 augusti 2017 00:41

Första dagarna på semestern for jag, Felicia och Rasmus upp till Rasmus stuga i åkersjön. Eftersom det var dåligt väder kunde vi inte göra allt vi hade planerat. Men fiska, film och spela spel blev det iaf mycket av! Sen hade vi väldigt mysigt ändå, skönt att få åka bort i början på semester så man kan slappna av direkt liksom!

Av Erica Bergqvist - 17 augusti 2017 11:01

Idag känner jag mig mest nervös och lite stressad faktiskt. Ska ju åka till stugan sen ikväll med Felicia, Rasmus och Jonas efter min liciensering. Och jag är såklart orolig att jag inte kommer klara den. Sen måste jag även packa vilket jag inte alls kunde göra igår eller imorse då jag bara sprang runt och tänkte på annat. Men om licienseringen går bra får jag åka hem då efter och packa ihop lite snabbt. Är ju inte direkt mycke grejer man behöver ha med sig!

 

 

Känner mig lika förvirrad som denna dam


Av Erica Bergqvist - 17 augusti 2017 10:03

Igår efter jobbet for jag och Felicia på birsta och shoppa loss. Jag handlade kuddfodral, en kruka, kattsand, kattkoppel, ett par svarta klackar och så godis då förstårs. Dock när jag kom hem kände jag att kuddfodralen inte riktigt passade i vardagsrummet. Vet inte om det är färgen på soffan som inte går ihop med kuddarna, för kuddarna var assnygga. Älskade den gröna färgen med! Kanske får leta några andra kuddfodral eller så for jag göra om mer i vardagsrummet så de passar in. Tänker att det kanske är de vita gardinerna och filtarna som förstör lite med..?

 

             

Av Erica Bergqvist - 16 augusti 2017 07:14

Tvättid fanns ledig igår så direkt efter jobbet satt jag igång med det. Tvättade typ allt som fanns i lägenheten, kläder, skurmoppar,disktrasor och handdukar haha. Eller ja jag och jag, det var Jonas som fick tvätta det mesta då jag for till bredsand och hängde med Malin. Bra fördelning på sysslorna!

 

Idag ska jag jobba till tolv/ett och sen hänga med Felicia. Vi tänkte fara ut på birsta en sväng iaf. Sen kanske vi även hinner med lite träning. Skulle egentligen behöva träna på att instruera då jag ska licienseras imorgon!    

Tänk om jag blir godkänd, då är jag en utbildad gyminstruktör!

 

     

Av Erica Bergqvist - 15 augusti 2017 13:15

Idag började jag sent igen så imorse han jag med att gå upp för södrabacken med Felicia. Jasse (felicias hund) fick också följa med och jag önskar att man kunde ha lika mycket energi som henne, hon liksom springer upp för backen medan en annan knappt klarar av att ta myrsteg haha.. 

Sen idag var det ingen vanlig promenad för på vägen ner i skogen hittade vi två småpojkar som tappat bort sig, så de fick följa med oss ner så de hitta ut till vägen. Funderade sen på hur det kunde ha slutat om inte vi kom, det går att gå rätt så långt in i skogen där uppe och tappa bort sig rejält.. Det var nog ödet att vi skulle gå just där, då, vid den tiden!

 

Iaf idag så jobbar jag till fem. Sen ska jag hem och kolla om det finns någon tvättid ledig så jag och Jonas kan få lite rena kläder innan helgen då vi ska åka med Felicia och Ramus till deras stuga!

 

   

klocka jag köpte igår på new yorker.

 

Av Erica Bergqvist - 14 augusti 2017 16:15

Två till paket har nu anlänt från wish. Bodyn satt bra, dock måste man ha någonting under så inte bröstvårtan tittar fram haha. Sen bikinin var halvt bra. Överdelen sitter som en smäck och nederdelen är för liten, som vanligt! Får ha svarta trosor till för den var väldigt fin i mönstret! Väntar nu ivrigt på de sista grejerna jag beställt.

 

 

Av Erica Bergqvist - 14 augusti 2017 12:33

I helgen jobbade jag på new yorker både lördag och söndag så inte mycket till ledighet de. Tur man har de bästa arbetskollegorna så det känns som en fest ändå! På fredagen hängde jag även med tjejer på kvällen ute hos Sofie i timrå. Vi grillade, lekte lekar och drack rose tills det var läggdags.

 

Lördagen efter jobbet blev jag och Jonas bjuden på tacos ute hos hans kusin. Vi hann även med att mecka med bilar, spraymåla lyckstolpar och installera lampor. Sen på söndagen efter jobbet var jag så trött så for hem, lagade mat och kollade på film hela kvällen. 

 

         


Av Erica Bergqvist - 11 augusti 2017 14:05

Idag började jag halv tolv så imorse fick jag en riktig sovmorgon. Sen klev jag upp och gjorde frukost, myste med katterna, lockade halva håret och sminkade mig riktigt fredagsfin. Dock när jag kom till jobbet åkte jag på att laga en smutsig maskin så jag fick sår på händerna och lockarna var det tack och hejdå med.. Men det gör inget då jag ska träna efter jobbet och troligen kommer svettas då med. 

Hatar bara att lockarna inte kan hålla mer än en timme typ. Så fort det är varmt, fuktigt, blött eller bara vanligt klimat så försvinner de lika snabbt som jag gjorde dem. Fast jag har en liter hårspray med. Mitt hår vill helt enklet vara fult haha!

 

Efter träningen ikväll får vi se vad jag hittar på. Gänget från New Yorker ska äta middag och mysa med varandra så åker nog dit ikväll och är med dem. 

 

   

 

 

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards