ericabergqvist

Alla inlägg under april 2014

Av Erica Bergqvist - 13 april 2014 20:15

Kolla igenom bloggen så har jag skrivit värsta inlägget om mig och Rickard i grått och glömt bilden på oss haha?! Men ni får den här så ni förstår!

Av Erica Bergqvist - 13 april 2014 20:11

Igår var det väldigt mysigt med middag och allt. Idag har jag sålt mina converse, försökt hitta partyfix på Birsta med mamma (gick inte så bra). Sen gick jag ut på en långpromenad och efter pluggade jag lite teori! Nu sitter jag och kollar på mästarnas mästare men ska nog försöka klara en till fas ist!

Av Erica Bergqvist - 12 april 2014 17:45

Igår var jag på halkbanan som jag klarade.(chefen över halkbanan hade aldrig varit med om tjattrigare tjejer) Sen direkt efter vid tolv åkte jag med mamma hem. Somnade i solen och brände kinderna.. Sen vid halv fem åkte jag in till Friskis för att träna en timme innan jag skulle ta bussen från nacksta till stan för en fotbollsmatch! Men såklart hade Erica Bergqvist glömt busskortet så hon fick gå, tur att Hanna finns som då kunde plocka upp mig på vägen! Väl på matchen regnade det och båda föreningarna slogs (som varje år). Matchen är mellan två föreningar och iår var det mellan unitas och sgf, men denna match är inte en fotbollsmatch utan en boxnings/tacklingsarena för er som inte fatta vad jag pratar om!
Sgf vann matchen och det firades på festen senare under kvällen med folk från andra föreningar runt om här i Sverige. Sen nu idag har jag hjälp Hanna med hemmasysslor ( ville egentligen bara leka cool i deras nya bil dom köpt)! Och nu ska det bli grillmiddag för hela familjen, mamma,pappa,Joel, farmor, farfar och Rickard kommer!

Av Erica Bergqvist - 8 april 2014 21:00

Idag "pluggar" jag. Imorgon ska jag på möte med föreningen, fika med Angelica och träna. Torsdag ska jag på modevisning med Sandra och direkt efter hem och sova med Rickard för att sen på fredagen kliva upp för halkbanan kl 6! Sen fira mamma på kvällen samtidigt som jag ska kolla på en fotbollsmatch och festa.. Körig vecka! Gillar egentligen inte när det är så mycket men man får ju tåla det när man är poppis, you know!

Av Erica Bergqvist - 6 april 2014 18:34

Har inte gjort så mycket intressanta grejor idag känner jag. Varit hos farmor, pluggat, gjort cheesemackor, testat festklänningar, lekt skogsmulle med Baxter, ätit bitline med familjen och nu ska jag snart ut och gå med mamma! Men det är väll ungefär så en söndag ska se ut?

(Älskar näst sista bilden hahah ser ut som en liten råtta)

Av Erica Bergqvist - 6 april 2014 15:31

I helgen har jag varit hemma själv så i fredas gick jag ut och åt med Rickard på olerys, tog även en fika direkt efter maten vilket var osmart, kom knappt upp för backarna sen..
Lördagen var jag hos farmor hela förmiddagen och sen gjorde jag mig festfin utan någon anledning! Hanna kom över på en matbit och bildade bilkö från stan till bredsand. Sen senare kom min gråa pojkvän på besök (tyckte det var så snyggt så klädde mig i grått jag med) och vi for också ut till stan för att handla glass och en cheeseburgare! Nu idag har jag varit hos farmor igen på en matbit och nu sitter jag och försöker förstå mig på företagsekonomin!

Av Erica Bergqvist - 3 april 2014 19:11

I dag hade jag egentligen fyra lektioner men gick hem efter två för fick sån huvudvärk att jag ville gråta. Väl hemma somnade jag två timmar med en katt på bröstet.
I förrgår hade jag vita byxor och gick på en promenad med Hanna i sommarvinden. Igår gjorde jag och Rickard hemmagjorda hamburgare och skulle kolla på fotboll men eftersom vi inte kunde se på det för det behövdes viaplay, kollade vi på film! Sen imorse åt jag godaste frukosten som ni måste se!

Av Erica Bergqvist - 3 april 2014 19:05

Jag vet inte om ni sett denna men då får ni se den igen för jääävlar vad jag skratta åt den kan knappt läsa hahahaha, hoppas ni ser vad det står annars kommer översättning under bilden hahahaha! Det var läraren som skrivit det om ni undrar!

OBS!
Hej jag kommer ej idag. Jobba själv vidare med grupparbetet.
Jag ligger inlagd på sjukhus om ni undrar, jag fastnade med sandalen i en spricka på stan och ramla och bröt nyckelbenet (ingen såg mig förns dagen efter när det blivit infekterat ) tack och hej. Hoppas ni bryr er om mig?? // Johan L

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards